Met Saul en Carrie!

Laatste seizoen Homeland vanaf 16 februari 2020 te zien bij de NPO

Fans van Homeland opgelet: het achtste en laatste seizoen van de serie is vanaf 16 februari 2020 te zien in Nederland. Een week eerder gaat het achtste seizoen van Homeland al in premiere in Amerika, maar als Nederlandse liefhebbers moeten wij dus een weekje langer wachten.

In de laatste reeks keert Saul Berenson (Mandy Patinkin) terug naar het Midden-Oosten om daar te onderhandelen met de Taliban, iets wat hij al 100.000 keer eerder deed in de serie. Ook Claire Danes is weer te bewonderen als de bipolaire Carrie Mathison. Zij is op de weg terug na een vervelende tijd in Rusland.

Gastrol

Ook haar man Hugh Dancy maakt zijn opwachting in het laatste seizoen van Homeland. De acteur speelt een gastrol als consultant voor het Witte Huis op het gebied van buitenlands beleid.

Achtste seizoen

Een van de acteurs die terugkeert in seizoen acht van Homeland is Numan Acar. Hij was in het vierde seizoen voor het laatst te zien als terrorist Haissam Haqqani toen hij een aanslag pleegde op de Amerikaanse ambassade in Pakistan.

Meer over:

Reageren