Met Reese Witherspoon

Langverwachte serie Little Fires Everywhere vanaf 22 mei op Amazon Prime Video

20 mei 2020 15:46 | serie | Door Irma Tomas

© Amazon
Prime video is in Nederland nog niet zo heel bekend, maar de streamingdienst bouwt het aantal titels steeds verder uit. Vanaf 22 mei komt daar de veelbelovende serie Little fires everywhere met Reese Witherspoon bij.

De kakkerige Elena Richardson, gespeeld door Reese Witherspoon, woont in een rijke buitenwijk waar alles piekfijn op orde is. Kerry Washington speelt Mia, een mysterieuze kunstenares die met haar dochter de perfecte wereld van Elena en haar man Bill overhoop haalt. En zoals de titel al verklapt, komt er ook brand in voor.

Big little lies

Little fires everywhere heeft wel iets weg van de HBO-hit Big little lies (ook al met Reese Witherspoon) en is gebaseerd op de bestseller uit 2017 van Celeste Ng.  

Dit is de trailer:

Abonnement

Als je Little fires everywhere wilt zien, dan hoef je niet diep in de buidel te tasten, een abonnement op Amazon Prime Video is de eerste 30 dagen gratis en kost daarna slechts 2,99 euro per persoon. Met een abonnement hoef je ook nog eens geen bezorgkosten te betalen wanneer je iets bestelt van de webwinkel Amazon. 

The marvelous mrs. Maisel

En er valt meer op Amazon Prime Video te beleven dan alleen Little fires everywhere. De dienst voegde onlangs een behoorlijke catalogus met Nederlandse speelfilms als Soof en Alles is liefde maar ook mooie series als The marvelous mrs. Maisel en Fleabag

Meer over