Bromance

Leo Alkemade en Ruben van der Meer zoenen erop los in LOL: Last One Laughing

9 januari 2024 11:59 | serie | Door Janine van Rooden

© Screenshot Prime Video

De grappenmakers in LOL: Last One Laughing hebben er echt álles voor over om elkaar aan het lachen te krijgen. 

Dat blijkt wel uit de vierde aflevering.

LOL: Last One Laughing

Lachen is juist niet de bedoeling in de comedyshow, want dan kun je direct je spullen pakken. Degene die het langste niet lacht en de andere deelnemers wegspeelt is de grote winnaar.

Je hebt als grappenmaker dus maar één taak: de anderen zo snel mogelijk aan het lachen krijgen. En daar kun je af en toe best wel eens voor samenspannen, dachten kandidaten Leo Alkemade en Ruben van der Meer.

Lees ook: Arjan Ederveen is nu al de smaakmaker van LOL: Last One Laughing 2024

Leo Alkemade & Ruben van der Meer

Rayen Panday probeert zijn tegenstanders aan het lachen te maken door een suffig spel met hen te spelen. Dat lukt niet zo goed dus nodigt hij Leo en Ruben uit voor een ultieme staredown, zodat één van de twee gegarandeerd gaat breken. Het lukt de heren alleen prima om hun lach in te houden. Zelfs zo goed dat ze besluiten om Rayens spel een hele andere wending te geven... Ze gaan proberen om hém te laten lachen.

De hoofden van Leo en Ruben komen steeds dichter bij elkaar en iedereen vraagt zich af wat de twee van plan zijn. Dan geven ze elkaar ineens een flinke kus op de mond. Ze blijven elkaar daarna zoenen in de hoop dat Rayen of één van de andere grappenmakers in de lach schiet. "Ze beginnen te zoenen! Dit is hilarisch, hier heb ik nooit rekening mee gehouden", reageert Rayen

Toch lukt het Leo en Ruben uiteindelijk niet om de lachers op hun hand te krijgen: alle deelnemers kunnen hun lach inhouden. 

LOL: Last One Laughing is nu te zien bij Prime Video.

Meer over