Spannend

De voorlaatste maandtrailer van GTST is verschenen (en zit vol vuurwerk!)

2 april 2024 14:12 | serie | Door Judith Regeling

© RTL
De vaste kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden hoeven zich in april 2024 absoluut niet te vervelen. Van een mogelijk vertrek, twee kemphanen die weer oog in oog staan tot een zwangerschap, er staat heel wat op de planning.

Blijf dus maar gauw hangen!

Lees ook: Dit weten we al over de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden 2024 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Over iets minder dan twee maanden zit het huidige seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden er alweer op. De makers werken dan ook langzaam maar zeker toe naar de allesbepalende zomercliffhanger, waar dit jaar een onverwachte aankondiging het dorp tot tranen zal roeren. Maar voordat dat moment aanbreekt, wacht ons eerst nog een enerverende april. Een maand vol onverwachte ontmoetingen, nieuwe liefdes, en wellicht een vertrek.

Richard

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Richard keert in april weer terug naar Meerdijk. Ditmaal niet om Shanti dwars te zitten, zo lijkt het althans, maar om opnieuw de strijd aan te gaan met Ludo Sanders. Hoe hij dit precies zal aanpakken blijft nog een mysterie, maar één ding is zeker: Richard staat te springen om als 'klootzak' op te treden als Ludo wil samenwerken met Palmnoot, het bedrijf dat sinds het overlijden van Billy in handen is van Shanti.

Ook deze maand zien we hoe de relatie tussen Nola en Troj steeds intiemer wordt, terwijl Bing geconfronteerd wordt met een (mogelijk positieve) zwangerschapstest. En dan is er nog Linda, die na het vertrek van haar soapman Luuk het gewaagde plan bedenkt om drie maanden naar Curaçao te vertrekken om daar aan de slag te gaan als eventmanager in een hotel. Met het aankomende Curaçao-reisje op de planning, zou het niet zo gek zijn als ze dit ook daadwerkelijk doorzet.

Maandtrailer GTST

Benieuwd wat er nog meer staat te gebeuren, bijvoorbeeld tussen Steef en Naomi en Marwan en Tamara? Bekijk dan snel de onderstaande video!

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland. 

Meer over