Van eigen bodem

Melody Klaver heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe serie Zussen gaat aanslaan

2 april 2024 10:40 | serie | Door Janine van Rooden

© Omroep MAX

We zijn vanaf woensdag weer een serie van eigen bodem rijker en als we hoofdrolspeler Melody Klaver mogen geloven wordt dit een hit. 

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Zussen

Dan hebben we het natuurlijk over de nieuwe Nederlandse dramaserie Zussen. In de achtdelige reeks komen drie jonge vrouwen er na de mysterieuze dood van hun vader achter dat ze halfzussen zijn. Ze proberen tot op de bodem uit te zoeken hoe dit precies zit en komen zo ook achter allerlei familiegeheimen.

Melody Klaver

Aan chemie tussen hoofdrolspelers Joy Delima, Fockeline Ouwerkerk en Melody Klaver is in ieder geval geen gebrek, vertelt laatstgenoemde. "Er was meteen een klik vanaf het begin." Dat is volgens Melody echter niet de enige reden waarom de serie gaat aanslaan bij de kijkers. "Ik geloof er eigenlijk wel heel erg in als ik eerlijk ben. Zodra er iets over familie gaat is het heel aantrekkelijk voor mensen om naar te kijken, omdat het herkenbaar is voor alles en iedereen."

Omroep MAX

De serie wordt gemaakt door Omroep MAX. De omroep wist de afgelopen jaren meer goed scorende series neer te zetten (Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en Maud & Babs) dus dat belooft wat. 

Zussen is vanaf 3 april 2024 elke woensdag om 20:35 uur te zien op NPO 1.

Meer over