Corona

Mocro Maffia 2 eerder op Videoland

17 maart 2020 15:43 | serie | Door Irma Tomas

© RTL
RTL heeft besloten het tweede seizoen van Mocro maffia eerder op Videoland te zetten. De tweede reeks staat nu al op 20 maart online. 

Mocro maffia stond origineel gepland voor 2 april en is dus twee weken naar voren gehaald. RTL heeft dat besloten omdat we met z'n allen toch thuiszitten vanwege het coronavirus. En nu we niet naar het café mogen of uit eten, kunnen we mooi naar Mocro maffia kijken. 

Gekke tijd

Hoofdrolspeler en uitvoerend producent Achmed Akkabi zegt: "Videoland en de cast kreeg van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Ben heel blij dat dat gelukt is en iedereen vanaf aanstaande vrijdag dagelijks een aflevering kan zien!” In totaal zijn er 7 afleveringen. 

Waar is Romano

Seizoen twee van Mocro maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden.

Mocro maffia 1 was nogal een hit voor Videoland, minstens 50% van de abonnees keken de serie. 

Meer over