And Just Like That...

Mr. Big keert terug in Sex and the City!

27 mei 2021 10:14 | serie | Door Irma Tomas

© HBO
Mr. Big, de grote liefde van Carrie in Sex and the City keert terug voor de reboot van de serie. En gelukkig maar, want Sex and the City zonder mr. Big is natuurlijk geen Sex and the City.

Chris Noth was vanaf het begin van de partij in de serie en al dit tijd hadden hij en Carrie Bradshaw een knipperlichtrelatie (al wist zij vanaf het begin al dat hij de ware was). In de films na de serie trouwde het stel. 

And Just Like That

De nieuwe reeks heet trouwens geen Sex and the City maar And Just Like That... Daarin zien we hoe de afgelopen 10 jaar is gegaan met Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De vrouwen zijn nu in de vijftig en hebben sinds we ze voor het laatst zagen veel meegemaakt. 

Kim Catrall

Kim Cattrall speelt niet mee in de nieuwe serie. Dat is enorm jammer omdat Samantha Jones het leukste personage was. Helaas kan Kim niet door een deur met Sarah Jessica Parker en dus bedankte ze voor de eer. 

HBO MAX

De opnamen van And Just Like That... starten deze zomer. De serie wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op HBO MAX, een streamingdienst die volgend jaar ook in Nederland beschikbaar komt. 

Meer over