Kerst Met De Kuijpers

Nederlandse kerstserie op Videoland

15 oktober 2018 13:18 | serie | Door Irma Tomas

© Videoland
Voor de vijfdelige serie Kerst met De Kuijpers wordt een blik met bekende acteurs opengetrokken. O.a. Jeroen Spitzenberger, Henriëtte Tol, Carly Wijs en Marcel Hensema doen mee. En cabaretier Ronald Goedemondt speelt een van de hoofdrollen.

Kerst met de Kuijpers gaat over Marja Kuijpers (Henriëtte Tol) en haar gezin. Marja’s man is drie jaar geleden overleden en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper (Ronald Goedemondt) en hun gezinnen.

Staan ze toch voor de deur

Dit jaar hebben de zoons voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten. Maar plotseling staan haar zoons toch voor de deur om kerst te vieren bij hun moeder, die anders ook maar zo alleen is.

Nieuwe liefde Hans

Marja stelt haar nieuwe liefde Hans (Marcel Hensema) voor als de klusjesman, omdat ze hem nog verborgen wil houden voor haar familie. Dit, in combinatie met de midlifecrisis van zoon Frank, zijn jaloerse ex-vrouw en veel te jonge nieuwe vriendin, het commentaar op de geflopte manuscripten van zoon Casper en de nieuwsgierige buurvrouw (Carly Wijs), zorgt voor een turbulente kerst die de Kuijpers niet snel zullen vergeten.

Kerst met de Kuijpers is vanaf 17 december te zien op Videoland

Meer over