Datum is bekend

Flikken Rotterdam keert dit najaar weer terug op de buis

5 juli 2022 12:12 | serie | Door Judith Regeling

Fans van de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam hoeven niet meer zoveel geduld te hebben. Het zesde seizoen gaat namelijk op 26 augustus van start.

De makers hebben dit zojuist onthuld via de socials van de show. Ze laten tevens weten dat de opnames hiervoor al zijn afgerond.

Flikken Rotterdam

Het is echter geen nieuws dat de populaire politieserie een zesde seizoen krijgt. Eerder dit jaar kondigden de makers dat al aan met een veelzeggende foto van Hein Berg (Huub Stapel). Fans spraken daarbij direct het vermoeden uit dat de acteur een nog grotere rol zou krijgen in de afleveringen die gaan komen. Zo schreef een fan: "Ik zei het al, als ik het goed heb, gaat seizoen zes om Hein Berg, want hij had een open einde met een vrouw."

Jennifer Welts

Toch hebben de andere castleden ook niets te vrezen. Het is namelijk behoorlijk aannemelijk dat ook Dries (Mark van Eeuwen), Noucha (Ortál Vriend), Stan (Cees Geel) en Esther (Maartje van de Wetering) terugkeren. Voor nieuwkomer Laura (Jennifer Wets) wacht een ander lot: zij overleefde het afgelopen seizoen namelijk niet en zal dus niet te zien zijn.

Flikken Rotterdam is vanaf 26 augustus weer wekelijks te zien op NPO1.

Meer over