Met Chantal Janzen

Nieuwe Kees & Co vanaf volgende maand terug op tv

6 februari 2019 10:37 | serie | Door Irma Tomas

© Valentina Vos
Kees & Co maakt op 30 maart haar comeback op de Nederlandse televisie. Simone Kleinsma en Chantal Janzen spelen de hoofdrollen.

Twaalf jaar geleden namen we afscheid van Kees (Simone Kleinsma) en sindsdien is er heel wat gebeurd. Haar dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees.

Kees komt terug

Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel).

Plien van Bennekom

En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Kees & Co is vanaf 30 maart  in zijn geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.

Meer over