Spanning en sensatie

Noa Zwan licht tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen GTST

28 juli 2023 09:34 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Over precies een maand gaat Goede Tijden, Slechte Tijden weer van start. Als we Noa Zwan mogen geloven, staat de kijkers nog heel wat spanning en sensatie te wachten.

Op haar Instagram verklapt ze alvast het een en ander.

Lees ook: Alles over Goede Tijden, Slechte Tijden 

Goede Tijden, Slechte Tijden

De vaste kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden houden al sinds 1 juni hun adem in. In de cliffhanger was namelijk te zien hoe alle Meerdijkers, op de kinderen Nola, Manu, Max en Tom na, na het huwelijk van Laura Selmhorst (Jette van der Meij) en Henk Visser (Johnny Kraaijkamp) betrokken raakten bij een massale kettingbotsing. De vraag is nog altijd: wie overleeft het ongeluk en wie niet?

Noa Zwan

Als je echter dacht dat het na de cliffhanger meteen koek en ei is, heb je het mis. Noa Zwan, die de rol van Demi Verduyn vertolkt, blikt op haar Instagram Stories alvast vooruit als een kijker haar vraagt hoe ze de opnames vond. "Ja, echt heel vet! Maar de afleveringen die nog moeten komen, zijn echt nog vetter", aldus de actrice. 

Noa Zwan in Goede Tijden, Slechte Tijden
Noa Zwan in Goede Tijden, Slechte Tijden

Met een beetje speculeren lijkt het er hiermee op dat haar karakter Demi Verduyn het ongeluk zal overleven. Maar wie zal het zeggen? Het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 24 augustus al een week vooruit te kijken bij Videoland. De lineaire kijkers ploffen op 28 augustus weer rond 20:00 uur voor de buis.

Meer over