Bingen maar

Nu te zien op Videoland: Hockeyvaders

17 maart 2023 09:00 | serie | Door Judith Regeling

© Mark Engelen
Het is te hopen dat je dit weekend geen plannen hebt. Videoland heeft zojuist het allereerste seizoen van Hockeyvaders online gezet.

Dat wordt bingewatchen!

Hockeyvaders

De Videoland Original Hockeyvaders draait om drie mannen van middelbare leeftijd - gespeeld door Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag - die speciaal ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van hun geliefde hockeyclub Laurentius  willen bewijzen dat ze nog niet 'oud en afgeschreven' zijn. Ze willen nog eenmaal echt knallen.

Hoewel we je uiteraard geen spoilers willen geven, kunnen we wel alvast verklappen dat dit plannetje niet helemaal uitgevoerd zal worden zoals de bedoeling is. Het geheel eindigt namelijk in een complete puinhoop, met grote gevolgen zowel voor henzelf, hun carrières, hun families en de club. Het is je invechten of terugvechten. ‘Tel ik nog mee?’ versus ‘Tel ik al mee?’.

Omvangrijke cast

Houd tijdens het kijken van Hockeyvaders goed je oren en ogen open. Er komen behoorlijk wat bekende gezichten voorbij. Naast hoofdrolspelers Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag die alle drie in de huid kruipen van een hockeyvader, zijn er ook rollen weggelegd voor onder meer Beau van Erven DorensSanne Wallis de VriesFockeline OuwerkerkHolly Mae Brood, Annet Malherbe, Maaike MartensCarolien Karthaus-Spoor, Leona Philippo en Jim Bakkum.

Benieuwd? De trailer van Hockeyvaders bekijk je hieronder.

Hockeyvaders is vanaf nu in zijn geheel te zien op streamingdienst Videoland.

Meer over