Herhalingen

Vanaf deze datum kijk je Oogappels weer vanaf het begin op NPO3

28 mei 2024 13:09 | serie | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
De dramaserie Oogappels is inmiddels al door miljoenen kijkers bekeken, maar dat weerhoudt BNNVARA helemaal nergens van. Zij zenden de reeks deze zomer gewoon weer vanaf aflevering één uit.

Niets missen? Wij hebben de details!

Lees ook: Malou Gorter bevestigt: Oogappels krijgt zevende seizoen 

Oogappels

Als er een serie van Nederlandse bodem eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is het de met een Gouden Televizier-Ring bekroonde reeks Oogappels wel. Inmiddels zijn miljoenen kijkers er al van op de hoogte dat deze reeks draait om vier Amersfoortse gezinnen en hun perikelen.

Zo probeert Fabie (Bracha van Doesburgh) al seizoenen lang haar pubers aan een gezondere levensstijl te helpen, terwijl Merel (Malou Gorter) haar gezin uit elkaar ziet vallen, vooral door de komst van de vrijgevochten zoon van haar man Erik (Ramsey Nasr).

Herhalingen

Mocht dit bovenstaande nu wel nieuwe informatie voor je zijn, heb je geluk. BNNVARA zendt vanaf dinsdag 11 juni iedere werkdag rond de klok van 19:30 uur een aflevering uit van het eerste seizoen, dat tevens al te bingen is via NPO Plus en NLZiet. Voor de vaste fans is dit tevens een leuk opwarmertje, want dit najaar zal het zesde seizoen van Oogappels te zien zijn bij BNNVARA op NPO1.

Meer over