'Ode aan moeders in Nederland'

Op deze datum is de nieuwe Videoland-serie Moedermaffia te zien

15 augustus 2022 10:36 | serie | Door Esther Hut

© ANP

De serie was een tijd geleden al aangekondigd, maar nu heeft Videoland eindelijk de datum bekendgemaakt waarop we de gloednieuwe komedie Moedermaffia kunnen zien. En we hoeven niet eens zo heel lang meer te wachten.

Vanaf 30 september staat de serie online.

Loes Haverkort

In een videoboodschap laat actrice Loes Haverkort weten dat zij één van de hoofdrollen speelt in de serie. Ook laat ze al een beetje doorschemeren waar de serie over zal gaan, alhoewel de titel natuurlijk al boekdelen spreekt.

“Moedermaffia gaat over hoe we allemaal ons best doen om de perfecte moeder te zijn en vooral hoe we daar allemaal glansrijk in falen. En iedereen heeft er een mening over, maar puntje bij paaltje doen we allemaal maar wat. Toch?”

Ode aan moeders

Eerder gaf Videoland al een verklaring over de serie. "Met deze scherpe comedy biedt Videoland een herkenbaar inzicht in de bemoeizuchtige en vaak grensoverschrijdende moedermaffia die zowel offline als online ongefilterd toeslaat. Een hilarische ode aan alle moeders van Nederland."

Wie er nog meer een rol in de serie te pakken heeft, naast Loes Haverkort, is nog niet bekend. Moedermaffia is dus vanaf 30 september te zien op Videoland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer over