Aankondiging

Op deze datum komt Klem: De Film in delen op televisie

19 december 2023 11:11 | serie | Door Judith Regeling

© Jurre Rompa
Voor fans van de hitserie KLEM begint het nieuwe jaar goed. BNNVARA zendt namelijk vanaf 12 januari een uitgebreide versie van de film uit. 

Bereid je dus maar voor op nieuwe spannende avonturen.

Lees ook: Alles over KLEM: De Film 

KLEM: De Film

Na drie succesvolle seizoenen bleken zowel de fans als de makers van KLEM nog niet verzadigd te zijn met het intrigerende verhaal van Hugo Warmond (Barry Atsma), Marius Milner (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan). Als antwoord op deze honger naar meer introduceerde de makers dan ook eerder dit jaar een heuse film.

Hoewel de film al geruime tijd beschikbaar is, wordt er goed nieuws onthuld voor zowel nieuwe kijkers als fervente fans. BNNVARA heeft besloten de film uit te breiden en deze begin januari 2024 uit te zenden als een volwaardige miniserie. Dit betekent dat iedereen die de film nog niet heeft gezien, of de behoefte voelt om het verhaal opnieuw te beleven, de kans krijgt om zich onder te dompelen in de uitgebreide wereld van KLEM.

Het verhaal

In deze nieuwste 'reeks' zien we Marius en Kitty, die inmiddels in Italië verblijven en daar een wijngaard in Toscane hebben bemachtigd. Terwijl Marius zijn leven heeft gebeterd, vertrekt Hugo vol goede moed met zijn dochter Suus om haar bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Echter, een mysterieuze wending aan de aankoop van de wijngaard zet een reeks gebeurtenissen in gang.

Al snel escaleert de situatie: Hugo's auto gaat in vlammen op en een levensgevaarlijke strijd begint. Opnieuw wordt Hugo meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen genade kent voor buitenlandse indringers en niet terugdeinst voor moord en ontvoering.

Benieuwd? De driedelige miniserie KLEM is de uitgebreide versie van de film en is vanaf vrijdag 12 januari om 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over