Script misschien aangepast

Opnames derde seizoen Sex Education mogelijk toch deze zomer van start

22 mei 2020 19:15 | serie | Door Andrea Peelen

© Netflix

Netflix hoopt deze zomer tóch nog het derde seizoen van de populaire serie Sex Education te draaien. Productiemaatschappij Eleven mikt op opnames in augustus, meldt Deadline.

Vanwege de coronacrisis liggen alle tv-producties in het Verenigd Koninkrijk momenteel stil. Ook die van het derde seizoen van de populaire Netflix-serie Sex Education. Aan de Amerikaanse entertainmentsite Deadline.com laten de makers weten desondanks goede hoop te houden dan ze in augustus kunnen gaan filmen.

Opnames Sex education

De makers willen, net als bij de eerste seizoenen, in de zomer draaien. Het is dan langer licht en daglicht is een belangrijk kenmerk van Sex Education. Naar verwachting wordt er de volgende maand een definitieve klap op gegeven, aangezien de productievoorbereidingen zo’n tien weken in beslag nemen.

Wil je meer video on demand? Kijk dan nu op Guidinc.nl

Aangepast script

Overigens valt of staat het groene licht voor de Britse serie met de verdere coronamaatregelen. Sex Education over seksuele ontwikkeling van tieners zit vol intieme scenes die vanzelfsprekend niet te filmen zijn met anderhalve meter afstand. Mogelijk wordt het script om die reden aangepast.

Meer over