Opnames tweede seizoen 13 Reasons Why van start

Het was al bekend dat de hitserie 13 reasons why een tweede seizoen krijgt, maar nu zijn ook de opnames van de Netflix Original in volle gang. Let op: dit artikel bevat een spoiler.

Afgelopen maandag zijn de opnames gestart. Op Twitter houdt acteur Christian Navarro (speelt Tony) zijn volgers goed op de hoogte: 

Zorgen

In mei maakte Netflix bekend dat 13 reasons why een tweede seizoen krijgt, tot grote vreugde van de vele fans. Maar niet iedereen is blij met het tienerdrama. 13 reasons why gaat over de zelfmoord van tienermeisje Hannah Baker en sommige psychologen zijn bang dat de verontrustende beelden een slechte invloed hebben op gevoelige jonge kijkers. Ook ouders en middelbare scholen maken zich zorgen.

Lees ook: Canadese scholen verbieden 13 reasons why.

Nasleep

Het tweede seizoen zal vooral gaan over de nasleep van Hannahs zelfmoord, zegt producent Brian Yorkey tegen Entertainment Today. Ook het verhaal van personage Jessica is nog niet af. In het eerste seizoen wordt ze verkracht door Bryce. Hoe gaat ze hiermee om? En wordt Bryce gestraft voor zijn daad? 

Voice-over

Verder krijgen we nog steeds flashbacks te zien van Hannah, maar zij neemt niet meer de voice-over voor haar rekening. Die is nu voor iemand anders weggelegd, al wil Yorkey niet zeggen wie dat is. Het tweede seizoen vertelt vanzelfsprekend nieuwe verhalen, maar de producent vertelt ook dat sommige gebeurtenissen uit seizoen één een nieuwe context krijgen. Vanaf volgend jaar verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix. We zijn benieuwd! 

Meer over: