Figuren is mogelijk

Opnames tweede seizoen All Stars & Zonen gaan bijna beginnen

6 december 2022 13:41 | serie | Door Judith Regeling

© Dinand van der Wal
Het is al bijna twee jaar bekend dat All Stars & Zonen een tweede seizoen krijgt, maar van uitstel komt dus toch geen afstel. De opnames staan namelijk op het punt van beginnen.

Dat blijkt uit een oproep van Blue Circle Casting!

All Stars & Zonen

All Stars & Zonen vertelt het verhaal van hoe het nu gaat met de personages van de gelijknamige film en oude series uit de jaren negentig en hun kinderen. Voor het eerste seizoen kropen dan ook bekende gezichten als Peter Paul Muller, Daniël Boissevain, Thomas Acda, Raymi Sambo, Kasper van Kooten en Danny de Munk in hun bekende rollen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Tweede seizoen

Of alle acteurs terugkeren voor de tweede reeks, is vooralsnog niet bekend. Maar BNNVARA is wel druk bezig om de opnames eindelijk tot stand te brengen, zo blijkt vandaag uit een castingoproep van Blue Circle Casting. Hier zat wat vertraging in omdat de agenda's van iedereen op elkaar afgestemd moest worden. Wil je daar nu onderdeel van zijn? Dat kan. Ze zoeken namelijk nog naar (edel)figuranten. Wanneer en waar die opnames plaatsvinden, is echter nog niet bekend. Wel kan het niet lang meer duren... 

Opgeven kan via deze link

Meer over