Ja

Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

23 september 2020 09:20 | serie | Door Jacob-Jan van de Groep

© Brendan Meadows / FOX
Fans van de hitserie Prison Break kunnen hun hart ophalen. Acteur Dominic Purcell, die in de serie Lincoln Burrows speelt, heeft de komst van het zesde seizoen namelijk bevestigd.

Bij een foto van zichzelf op Instagram reageert Purcell op een aantal geruchten. Eén van die geruchten was de vraag of er een zesde seizoen van Prison Break komt. Hierop antwoordde hij slechts: "Ja."

Details

Verdere details over het nieuwe seizoen maakte de acteur, die in de serie ten onrechte gevangen zit na de moord op de broer van de vice-president en dankzij zijn broer Michael Scofield (Wentworth Miller) weet te ontsnappen, niet bekend.

Demonen

Collega-acteur Miller deed dat na het verschijnen van het vijfde seizoen, die vooral via Netflix en uitgesteld kijken enorm goed bekeken werd, wel. “Michael werd herenigd met zijn geliefden in seizoen vijf, maar ik denk dat hij nog lang door zijn demonen zal worden achtervolgd. Hij kan paranoïde worden, gekweld door slapeloosheid en gaat misschien de duistere, illegale kant op.”

Award

Het laatste seizoen van Prison Break werd in 2017 uitgezonden. In 2006 won de serie een People's Choice Award voor meest favoriete nieuwe dramaserie.

Meer over