Riverdale onthult moordenaar Jason Blossom volgende week

28 april 2017 13:43 | serie | Door Televizier

Riverdale-fans speculeren zich suf over de mogelijke moordenaar van Jason Blossom. Aan al dat gepieker komt volgende week een einde. Dan wordt bekend wie Blossom heeft vermoord.

Riverdale gaat over Archie Andrews, Betty Cooper and Veronica Lodge die betrokken raken bij een moordzaak in het op het oog saaie plaatsje Riverdale. Het blijkt dat Jason Blossom is vermoord. Maar wie is de moordenaar? Op die vraag probeert de kijker al lange tijd een antwoord te vinden. Aan al het speculeren komt volgende week eindelijk een eind. Dan wordt bekend wie de dader is.

Riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa, uitvoerend producent van Riverdale, maakte het nieuws bekend aan Entertainment Weekly. Hij verklapte dus dat de ontknoping voor de seizoensfinale plaatsvindt. Dat betekent niet dat de laatste aflevering van het eerste seizoen saai wordt. Aguirre-Sacasa zegt dat de reeks wordt afgesloten met een grote plottwist.

Tweede seizoen

Netflix maakte bekend dat er sowieso een tweede seizoen van Riverdale wordt gemaakt. Wanneer deze in de catalogus van de streamingdienst verschijnt is nog niet bekend. 

Meer over