Toegevoegd aan cast

Romana Vrede vertolkt een hoofdrol in het tweede seizoen van Arcadia

26 oktober 2023 19:17 | serie | Door Tessa Kok

© KRO-NCRV
Actrice Romana Vrede heeft en hoofdrol gescoord in het tweede seizoen van de serie Arcadia. Dat heeft omroep KRO-NCRV donderdag bekendgemaakt. 

Romana Vrede

Naast grote namen als Monic Hendrickx, Melody Klaver en Maarten Heijmans, is Romana Vrede aan de cast toegevoegd voor de tweede reeks van de fictieserie. De actrice heeft al meerdere mooie rollen op haar naam staan. Zo speelde ze rollen in Nieuwe Buren, Overspel en I Don't Want Dance. Ook maakt Romana binnenkort haar opwachting in de dramaserie Santos, die onlangs nog werd bekroond met een Gouden Kalf.

Naast Romana Vrede, Monic Hendrickx, Melody Klaver en Maarten Heijmans, bestaat de cast nog uit Aus Greidanus sr., Ellie de Lange, Lynn Van Royen, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Natali Broods. De cast is een mix van Nederlandse en Vlaamse acteurs.

Arcadia

De fictieserie speelt zich af in Arcadia, een samenleving in de toekomst waarin burgerscores gelden. Hoe hoger de score is van een burger, hoe beter het leven van die persoon is. De aftrap van het eerste seizoen van de serie was afgelopen maart. Inmiddels zijn de opnames voor het tweede seizoen in volle gang.

De eerste reeks werd geregisseerd door Tim Oliehoek. De Vlaamse regisseur Joël Vanhoebrouck regisseert het tweede seizoen en neemt daarmee het stokje over van Oliehoek.

Wanneer het nieuwe seizoen op televisie verschijnt, is nog niet bekend. Wordt vervolgd!

Meer over