Wie meldt zich aan?

Serie Máxima zoekt zusjes die de rol van Amalia, Alexia en Ariane kunnen spelen

17 juni 2024 09:50 | serie | Door Esther Hut

© Videoland

In het eerste seizoen van de Videoland-serie Máxima hebben we vooral kunnen genieten van de beginfase van Willem-Alexander en Máxima, maar in het tweede seizoen krijgen hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane ook een rol. Alleen moeten die eerst nog even gevonden worden.

Videoland doet dan ook een oproep aan alle blonde zusjes.

Máxima

Inmiddels is de casting voor het tweede seizoen van Máxima in volle gang, maar er moeten nog drie belangrijke rollen vervuld worden. Namelijk die van de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. En het leuke is, iedereen kan zich aanmelden. Producent Millstreet Films laat weten dat de voorkeur uitgaat naar drie blonde zusjes die Nederlands en het liefst ook Spaans spreken.

In het persbericht is te lezen dat ze acteertalent zoeken in twee verschillende leeftijdsgroepen: zusjes die de rollen van 3, 5, en 6 jaar kunnen spelen en die van 6, 8 en 9 jaar. Kandidaten kunnen zich tot en met 15 juli 2024 hier aanmelden.

Martijn Lakemeijer en Delfina Chaves

In het tweede seizoen van de dramaserie zijn natuurlijk Delfina Chaves en Martijn Lakemeier weer te zien in de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus. In het nieuwe seizoen komt ook de rest van de Nederlandse Koninklijke familie aan bod.

De opnames van het tweede seizoen starten in oktober. Het eerste seizoen van Máxima is vanaf nu in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Meer over