SkyShowtime kondigt nieuwe topseries aan

4 november 2022 09:51 | serie | Door Irma Tomas

© SKyShowtime
De net gelanceerde streamingdienst SKyShowtime heeft een hele lading nieuwe series aangekondigd. En tussen de hoofdrolspelers zitten grote namen. Wat dacht je van Sylvester Stallone in zijn eerste tv-rol ooit?

Tulsa King

In Tulsa King van Taylor Sheridan speelt Sylvester Stallone de rol van de New Yorkse-maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi.

Na 25 jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht, wordt hij door zijn baas verbannen naar Tulsa, Oklahoma.

Dwight realiseert zich dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft. Hij verzamelt een team en richt een eigen crimineel imperium op. 

Te zien vanaf december

The Calling

Een misdaaddrama dat NYPD-rechercheur Avraham (Jeff Wilbusch) volgt. Hij is anders dan andere agenten omdat hij zich laat leiden door spiritualiteit en religieuze principes. Maar een schijnbaar routineonderzoek zet zijn wereld op z'n kop.

Te zien vanaf 1 december 2022

1923

Ook 1923 is afkomstig van Taylor Sheridan en het is de prequel van de serie Yellowstone met Kevin Costner. Harrison Ford en Helen Mirren spelen de hoofdrol in deze serie waarin een nieuwe generatie van de Dutton-familie wordt geïntroduceerd.

De spin-off verkent de vroege twintigste eeuw, toen het Amerikaanse westen geteisterd werd door pandemieën, historische droogteperioden, het einde van de Drooglegging en de Amerikaanse Grote Depressie. 

Te zien vanaf januari 2023

Funny Woman

Comedyserie gebaseerd op Nick Hornby's bestseller Funny Girl. De serie vertelt het verhaal van Barbara Parker (Gemma Arterton), een schoonheidskoningin uit Blackpool, die het in de swingende jaren zestig probeert te maken in Londen. Liefhebbers kennen de schrijver onder andere van de hits High Fidelity en About A Boy.

Te zien vanaf januari 2023

Ripley

Serie over een oplichter in het New York van de jaren zestig. Andrew Scott speelt de hoofdrol als Tom Ripley en ook Dakota Fanning doet mee. Ripley is gebaseerd op de boeken van Patricia Highsmith, bij filmliefhebbers onder andre ook bekend van The Talented Mr. Ripley (1999) met Matt Damon en Jude Law.

Te zien in 2023

Lioness

Alweer een serie van Taylor Sheridan, ditmaal over een daadwerkelijk bestaand CIA-programma. Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), een jonge marinier wordt gerekruteerd voor het Lioness Engagement Team van de CIA dat maar één missie heeft; een terroristische organisatie van binnenuit oprollen.

Zoe Saldana (Avatar, Guardians of the Galaxy, de Netflix-hit From Scratch) speelt Joe, hoofd van het Lioness-programma, en heeft als taak haar vrouwelijke undercoveragenten te trainen, managen en opleiden.

Het is nog niet bekend wanneer Lioness te zien is.

SkyShowtime aanbieding

Heb je zin gekregen in SkyShowtime? De splinternieuwe streamingdienst heeft nu een bijzondere aanbieding: 50% korting voor de rest van je leven. Op dit moment betaal je €3,49 per maand, wat een mooi aanbod is. De aanbieding is geldig tot en met 6 december 2022.

Bezoek SkyShowtime.com voor meer informatie.

Meer over