Niet lang meer te leven

Slecht nieuws voor oud-Utopiaan Cees Kamer

11 juli 2019 14:10 | serie | Door Televizier

© Facebook van Cees Kamer
Oud-bewoner van Utopia Cees Kamer is ernstig ziek. Via Instagram heeft de ex-Utopiaan laten weten dat hij nog hooguit nog een jaar te leven heeft.

Op Instagram schrijft Cees dat hij de laatste CT-scan duidelijk werd dat de 3 tumoren in zijn buik zijn gegroeid en dat er uitzaaiingen zijn geconstateerd. Ook zijn er veel nieuwe, kleinere tumoren gevonden. Cees strijdt al ruim een jaar tegen zijn ziekte.

“Zonder behandeling is de verwachting 4 tot 12 maanden. Ik moet nu beslissen wat ik moet doen. Beter nieuws heb ik niet”, schrijft Cees.

Cees Kamer zat 15 maanden in de eerste editie van reality-programma Utopia van SBS 6. Eind 2016 moest hij het programma verlaten. Toch kwam met zijn deelname een droom uit. De gepensioneerde Cees wilde altijd graag iets geks doen met zijn leven en was vastbesloten om Utopia naar een hoger level te tillen. Ook kijkers van de nieuwe Utopia-reeks kunnen Cees kennen: onlangs logeerde hij nog een week binnen de hekken van het Talpa-programma.

Reacties

Aan de vele reacties op zijn social media-kanalen Facebook en twitter te zien, heeft Cees bij veel kijkers van het programma een onuitwisbare indruk achtergelaten. Cees schrijft al langer over zijn ziekte.

Meer over