Heftige emoties

Sleepers is terug: check de eerste beelden

13 november 2023 14:19 | serie | Door Marjolein Vos

© Videoland/Medialab
Sleepers is terug met een tweede seizoen. Vanaf 15 december gaat het verhaal van de corrupte agent Martin (Robert de Hoog) verder.

Het eerste seizoen van de Videoland Original kon rekenen op lovende reacties. De serie is verkocht aan het Britse streamingplatform Global Series Network en daarmee zal de reeks binnenkort te zien zijn in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Onderwereld

Ook in seizoen 2 blijft Martin zich manoeuvreren tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. In de eerste beelden zien we dat de familiebanden flink op de proef worden gesteld en dat loyaliteit centraal staat.

Visueel rijker

Volgens showrunner Robert de Hoog is de cast en crew aan de slag gegaan om het tweede seizoen 'nog beter te laten worden dan het eerste'. "Het nieuwe seizoen is nog spannender, tragischer en visueel rijker dan het eerste geworden en daar ben ik ontzettend trots op."

Vervolg

In het tweede seizoen zien we dat de wereld van Martin op instorten staat als zijn vrouw Noura (dit seizoen gespeeld door Sinem Kavus) achter zijn ware identiteit lijkt te komen. Ook acteurs Lineke Rijxman en Teun Kuilboer zien we in de eerste beelden. Check ze gauw hieronder.

Sleepers seizoen 2 is vanaf 15 december te zien op Videoland.

Meer over