Finito!

Het is klaar: slot van Mocro Maffia in 2024 op Videoland

8 juni 2023 10:30 | serie | Door Irma Tomas

© Videoland
De populairste Nederlandse serie komt tot een einde. Het zesde seizoen van Mocro Maffia wordt het laatste en dat staat al volgend jaar op Videoland.

Toen Mocro Maffia in 2018 debuteerde op Videoland groeide de serie met over ultracriminele drugscriminelen in Amsterdam al heel snel uit tot een publieksfavoriet. En die populariteit bleef groeien tot Mocro Maffia in 2022 zelfs de 50 miljoen streams aantikte. Ongekend succesvol voor Nederlandse begrippen. 

Lees ook: Nasrdin Dchar en Iliass Ojja over het vijfde seizoen van Mocro Maffia: ‘Verwacht veel plottwists’

Ook in het buitenland

Het succes hield niet op bij de landsgrenzen; ook mensen in Indonesië, Frankrijk, Japan, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kunnen kijken naar de strapatsen van de nietsontziende criminelen. En de serie bleek ook een enorme springplank voor acteurs als Robert de Hoog, Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar. 

Wie blijft leven?

Maar aan al het moois komt een eind. Bovendien worden drugscriminelen meestal niet heel oud of belanden ze in de gevangenis, het houdt een keer op. Het is de vraag wie er na het finale-seizoen nog overeind staan. Wordt het Paus, Potlood of toch Tatta? 

Seizoen 5 van Mocro Maffia is net begonnen op Videoland en het zesde seizoen volgt in 2024. 

Meer over