Luuks ontdekking

Spoilers GTST - maandag 11 t/m 14 december 2023

5 december 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De kerstdagen moeten vaak de gezelligste tijd van het jaar zijn, maar in Goede Tijden, Slechte Tijden is daar nog vrij weinig van te merken. Lees het snel in de spoilers van 11 t/m 14 december 2023.

Ook benieuwd wat er deze week nog staat te gebeuren?

Lees dan snel: Komende week in GTST: Sneue Sinterklaasvieringen en de problematische podcast 

Maandag 11 december 2023

Bing en Luuk hebben hun hand overspeeld bij Wies. Ludo liegt tegen Alex. Jonathan wordt woest als hij hoort dat het onderzoek naar de dood van Margriet niet heropend wordt. Henk blijft Laura's obsessie goedpraten als Julian zijn zorgen uit.

Dinsdag 12 december 2023

Merel en Sebas proberen Steef over te halen om wraak te nemen op PJ. Bing en Luuk zien hun riskante plan mislukken. Rik baalt als hij van Janine hoort dat de vader van Mats contact heeft gezocht. Linda is ontsteld als ze ziet dat iemand anders in haar bed heeft geslapen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 13 december 2023

Nina raakt zo geïnspireerd door Mats dat ze een nacht doorwerkt en hierdoor een afspraak met Nola mist. Laura deelt met Henk dat ze bang is voor de toekomst. Ze besluiten om samen voor een uitgebreid kerstdiner te zorgen.

Donderdag 14 december 2023

Rik maakt zich zorgen als hij Stefano niet kan bereiken en schakelt de hulp van Ludo in. Als Luuk wordt weggeroepen voor een spoedgeval, raakt direct gealarmeerd door een onverwachte vondst.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over