Lees mee!

Spoilers GTST - maandag 13 t/m vrijdag 16 november 2023

7 november 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De karakters uit Goede Tijden, Slechte Tijden beleven in de week van maandag 13 t/m donderdag 16 november 2023 weer een hoop. Lees het nu allemaal in de spoilers!

Ook benieuwd wat er deze week nog allemaal staat te gebeuren?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Diverse dreigementen en de lamlendige lijmpoging 

Maandag 13 november 2023

Bing (Everon Jackson Hooi) is verbijsterd als hij wordt geconfronteerd met bewijs. Luuk (Kees Boot) maakt zich zorgen om hem, maar kan zijn zorgen niet delen met Linda (Babette van Veen). Stefano (Bas Muijs) doet alsof hij meer ruimte nodig heeft, zodat Merel (Sophie Bouquet) niet doorheeft dat hij omwille van haar afstand neemt.

Dinsdag 14 november 2023

Julian (Cas Jansen) vraagt Laura (Jette van der Meij) en Henk (Johnny Kraaijkamp) om De Koning draaiende te houden. Bing wil Nina (Marly van der Velden), Janine (Caroline de Bruijn) en Ludo (Erik de Vogel) niet ongerust maken. Henk is blij als Jonathan (Thijs Boermans) toenadering zoekt en accepteert zijn hulp. Laura krijgt stress van de klagende buren. Nina raakt geïrriteerd als ze ziet hoe Elisa (Jasmine Sendar) met Bing omgaat.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 15 november 2023

Julian voelt zich onder druk gezet. Henk wil niet dat zijn relatie met Jonathan stukloopt op Ludo. Rik (Ferri Somogyi) is blij als Mats (Rowan Veltman) zijn hulp aanbiedt bij de soepactie. Janine heeft het druk met het item dat ze op eigen kracht toch gaat uitwerken.

Donderdag 16 november 2023 

Bing schrikt zich rot. Stefano blijft het moeilijk vinden om Merel de ruimte te geven, vooral omdat hij ziet hoe ze geniet van haar vrijheid. Janine is vastbesloten om de weg die ze is ingeslagen te blijven volgen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven? Houd deze pagina in de gaten. 

Meer over