Update

Spoilers GTST - maandag 20 t/m donderdag 23 november 2023

14 november 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Met nog maar enkele weken te gaan tot de wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden, is de spanning in Meerdijk om te snijden. Benieuwd? Lees het nu allemaal in de spoilers!

Ben je nog niet zover?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Verkapte vluchtvakanties en de geforceerde gezelligheid 

Maandag 20 november 2023

Stefano (Bas Muijs) weet niet wat hij met Merel (Sophie Bouqet) aan moet, als zij hem niet serieus lijkt te nemen. Linda (Babette van Veen) helpt bij de zoektocht naar een kantoor voor Janines nieuwe bedrijf. Henk (Johnny Kraaijkamp) signaleert iets vreemds aan het gedrag van Laura (Jette van der Meij), maar hij parkeert het even omdat hij met zijn hoofd bij Jonathan (Thijs Boermans) zit die hij maar niet kan bereiken.

Dinsdag 21 november 2023

Janine (Caroline de Bruijn) besluit in gesprek te gaan met Frank en komt hierdoor achter de waarheid. Ludo (Erik de Vogel) hoort dat het proces van Margriet (Elisa van Riessen) aanstaande is. Bing (Everon Jackson Hooi) raakt gealarmeerd als Elisa (Jasmine Sendar) hem vertelt dat er verdachte zaken zijn waargenomen. Kaan wil van Bing weten hoe ver hij is met het uitbreiden van het criminele netwerk.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 22 november 2023

Julian (Cas Jansen) troost Steef (Ingmar). Mats (Rowan Veltman) schrikt als Merel hem om zijn hulp vraagt en gaat er als een speer vandoor. Stefano gaat twijfelen door de oprechte reactie van Elisa. Bings interesse wordt gewekt als hij ziet dat Wies en Kaan ruzie hebben.

Donderdag 23 november 2023

Mats durft niet tevoorschijn te komen uit zijn verstopplek. Saskia (Tamara Brinkman) heeft het zwaar als ze Henk en Laura het nieuws vertelt. Bing en Luuk (Kees Boot) bedenken een plan om Wies aan hun kant te krijgen. Merel is overdonderd door Stefano's vraag.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Vooruit- en terugkijken kan bij Videoland. 

Meer over