Spoilers GTST - maandag 30 oktober t/m donderdag 2 november 2023

24 oktober 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
In Goede Tijden, Slechte Tijden draait het allemaal om de perikelen van verschillende families van Meerdijk. Benieuwd wat deze karakters in de week van maandag 30 oktober t/m donderdag 2 november 2023 te wachten staat? Lees het in de spoilers.

Ben je nog niet zover? Vergeet dan vooral onderstaand artikel niet door te nemen.

Lees ook: Komende week in GTST: Ambigue aftochten en de horrorhereniging 

Maandag 30 oktober 2023

Julian wordt verrast door een boodschap uit onverwachte hoek. Ludo wil niet dat Stefano opgeeft en probeert hem tevergeefs over te halen om weer naar revalidatietherapie te gaan. Rik slaagt er niet in om Mats te vinden, maar ontdekt wel dat er veel meer dakloze jongeren zijn en wil iets voor ze doen.

Dinsdag 31 oktober 2023

Kaan suggereert dat de criminelen onder het personeel van Boks kunnen zitten. Hoe reageert Bing hierop? Nina onderdrukt haar pijn met betrekking tot Manu. Henk kan niet voorkomen dat Laura achter de waarheid komt van de appgroep. Janine raakt gefrustreerd door haar talkshow

Woensdag 1 november 2023

Julian zet Rik aan het denken over wat hij met Mats wil. Bing laat zich niet ompraten door Luuk. Merel schrikt van Ludo's mededeling. Legt Janine zich neer bij de houding van haar zenderbaas?

Donderdag 2 november 2023

Merel komt erachter waarom Stefano een belangrijke afspraak met een uitgever heeft afgezegd. Ze besluit hem koste wat het kost op te vrolijken. Ludo zet Jonathan in het zonnetje tijdens een netwerkbijeenkomst in De Rozenboom, maar wat is hij echt van plan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven? Houd deze pagina in de gaten. 

Meer over