Goede Tijden, Slechte Tijden

Spoilers GTST - maandag 4 t/m donderdag 7 december 2023

28 november 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland

Ook dit jaar slaat de goedheiligman Meerdijk niet over. In de GTST-spoilers van maandag 4 t/m 7 december 2023 is namelijk onder meer te lezen dat Rik en Stefano eropuit trekken om het dorpje eens op stelten te zetten. Die laatste slaagt daar behoorlijk goed in. 

Loop je nog een weekje achter? Vergeet dan vooral het onderstaande artikel over Goede Tijden, Slechte Tijden niet te lezen.

Lees ook: Komende week in GTST: Smerige studentensores en het schokkend sterfgeval 

4 december 2023

Jonathan (Thijs Boermans) wil dat Alex (Michael de Roos) de onderste steen bovenhaalt wat betreft Margriet (Elisa van Riessen). Luuk (Kees Boot) schrikt als hij begrijpt dat Linda (Babette van Veen) haar mond voorbij heeft gepraat. Henk (Johnny Kraaijkamp) probeert te voorkomen dat Laura (Jette van der Meij) te veel druk op zichzelf legt wat betreft haar schilderwerk. Stefano (Bas Muijs) is wel toe aan iets leuks en besluit om naar Rik (Ferri Somogyi) te gaan met Sinterklaas.

5 december 2023

Ludo (Erik de Vogel) wordt gehoord over zijn bezoek aan Margriet. Julian (Cas Jansen) merkt dat Steef (Ingmar) zijn moeder mist en probeert dit op te vangen. Stefano is de gangmaker tijdens het Sinterklaasfeest met zijn vrienden. Julian en Elisa (Jasmine Sendar) komen oog in oog te staan met elkaar.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

6 december 2023

Janine (Caroline de Bruijn) raakt beledigd als Rik de reden vertelt waarom hij niet wil dat Mats (Rowan Veltman) meedoet aan haar podcast. Steef probeert voor Julian te verbergen dat hij wordt genegeerd. Stefano wil zijn dagritme aanpassen om de sleur te doorbreken, maar komt hierdoor in conflict met het zorgpersoneel.

7 december 2023 

Bing (Everon Jackson Hooi) schrikt als Kaan hem weer wil spreken. Jonathan reageert geagiteerd op onlinehaatberichten over zijn moeder en vertelt aan Merel (Sophie Bouquet) wat hem werkelijk dwarszit. Luuk probeert zijn geheime plan te bespreken, maar de situatie wordt bemoeilijkt door stoorzender Linda en haar plannen voor een romantische avond met hem.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien bij RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland. 

Meer over