Wat gebeurt er nu?

Spoilers GTST - maandag 6 november t/m donderdag 9 november 2023

31 oktober 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De karakters uit Goede Tijden, Slechte Tijden beleven in de week van maandag 6 t/m donderdag 9 november 2023 weer een hoop. Lees het nu allemaal in de spoilers! 

Ben je nog niet zover? Vergeet dan vooral ook niet het onderstaande artikel te lezen. 

Lees ook: Komende week in GTST: Infiltratie intriges en de treurige toenadering 

Maandag 6 november 2023 

Als Janine onomstotelijk bewijs in handen krijgt, vraagt Ludo of ze zeker is van haar plan. Als Elisa hem betrapt, realiseert Bing zich dat zijn paranoia uit de hand dreigt te lopen. Henk probeert zich niet te ergeren aan het pianospel van Laura. Stefano wil vertrekken naar zijn revalidatietraining.

Dinsdag 7 november 2023

Julian vertrouwt Rik het een en ander toe en laat zich overtuigen van Riks idee. Janine beheerst haar woede wanneer Martijn haar probeert over te halen. Luuk probeert Bing over te halen.

Woensdag 8 november 2023

Jonathan wordt nieuwsgierig en besluit eens navraag te doen. Laura heeft door dat Henk stiekem oordoppen gebruikt om zich tegen haar gepingel te beschermen. Merel plant een date met Stefano in haar overvolle agenda. Rik is opgelucht

Donderdag 9 november 2023

Bing krijgt een woedende Kaan op zijn dak die ontdekt heeft dat hij niet meer in het beveiligingssysteem kan. Julian reageert zijn teleurstelling onterecht af op Steef en spreekt hem aan op zijn studieresultaten. Luuk, Julian en Bing verliezen een weddenschap met Janine en Linda.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven? Houd deze pagina in de gaten. 

Meer over