Stopt Criminal Minds?

30 maart 2017 14:01 | serie | Door Televizier

© 2016 ABC Studios. All rights reserved.

De Amerikaanse zender CBS heeft het vervolg van maar liefst zestien series aangekondigd. Leuk, maar Criminal minds staat niet op het indrukwekkende lijstje. Is het einde van de serie nabij?

CBS zendt veel succesvolle Amerikaanse series uit. Denk aan Criminal minds en diens spin-off Beyond Borders. Het lijkt er helaas op dat beide series geen nieuw seizoen krijgen. De zender kondigde het vervolg van veel shows aan, maar beide reeksen staan niet op het lijstje.

Einde van een tijdperk

Criminal minds en Beyond borders zijn niet de enige series die niet worden vermeld door CBS. Ook over Code black, Elementary en de comedyseries 2 broke girls en The odd couple blijft de zender angstvallig stil. Trekt CBS de stekker zeer binnenkort uit deze succesvolle series? Het lijkt er helaas wel op.

Series met een toekomst

Gelukkig is er ook goed nieuws, er zijn immers zestien series die een vervolg krijgen. Het mag geen verrassing zijn dat NCIS en The big bang theory blijven bestaan. Dit is ook het geval voor de langlopende series Blue bloods, Hawaii five-0, Life in pieces, Madam secretary, Mom, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans en Scorpion. Tot slot worden ook de jonkies Bull, Kevin can wait, MacGyver, Man with a plan en Superior donuts aan dit lijstje toegevoegd.

Meer over