Talulah Riley speelt hoofdrol in tweede seizoen Westworld

25 maart 2017 11:04 | serie | Door Televizier

Talulah Riley, bij Westworld-fans beter bekend als Angela, heeft een promotie gekregen. In tegenstelling tot haar bescheiden rol in de eerste reeks, speelt ze in het tweede seizoen een hoofdrol.

Westworld beschikte het afgelopen seizoen over een ongekend sterke cast. Onder anderen Anthony Hopkins, Ed Harris en Jeffrey Wright maakten furore in de HBO-serie. Toch was er ook een ander personage dat opviel: Angela, gespeeld door Talulah Riley. Zij speelt in de tweede reeks een veel grotere rol dan menigeen van tevoren had verwacht.

Angela

Angela dook in slechts zes van de tien afleveringen op. Te weinig, vinden de makers van Westworld. Zij hebben daarom besloten om het personage van Riley een hoofdrol te geven. Wat de precieze invulling van de rol wordt is helaas nog niet bekend. We houden de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten.

Ed Harris

Ed Harris liet eerder al weten terug te keren als de zogenoemde Man in Black in Westworld. Het duurt nog wel even voordat we hem samen met de andere castleden zien schitteren in de nieuwe reeks. Naar verwachting zendt HBO het tweede seizoen van Westworld pas in 2018 uit. 

Meer over