Leuk!

Ten Minste Houdbaar Tot krijgt tweede seizoen

12 september 2023 11:50 | serie | Door Judith Regeling

© Guido van Gennep
Ricky Koole en Ruben van der Meer hebben geluk. Hun succesvolle komische dramaserie Ten Minste Houdbaar Tot krijgt een tweede seizoen! 

Dat blijkt uit de castingoproep van Blue Circle Casting.

Lees ook: Ten Minste Houdbaar Tot blijft best bekeken ondanks warme zomeravond 

Ten Minste Houdbaar Tot

In het tweede seizoen van de AVROTROS-reeks Ten Minste Houdbaar Tot zijn de huwelijksproblemen van Paul (Ruben van der Meer) en Anna (Ricky Koole) nog niet voorbij. De twee zoeken dan ook opnieuw naar nieuwe manieren om hun ingeslagen huwelijk een boost te geven. De afgelopen jaren stond hun liefdestaferelen immers vooral in het teken van familie en dat heeft ervoor gezorgd dat ze zowel zichzelf als elkaar vergeten zijn.

Hun overvolle (kinder)agenda's, de onvermijdelijke sociale verplichtingen en het perfecte gezinnetje helpen daar ook bepaald niet bij. Lukt het ze om hier verandering in te brengen?

Succesvolle serie

Het is overigens niet heel verwonderlijk dat Ten Minste Houdbaar Tot een tweede seizoen krijgt. De reeks met Ricky Koole en Ruben van der Meer was vorig jaar namelijk een enorme hit. Wekelijks zaten er bijna 1 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. 

Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend. Wel kun je je nog opgeven om te figuren. Hier lees je daar meer over.

Meer over