The big bang theory ten einde?

12 januari 2018 13:30 | serie | Door Televizier

© Warner/ ORF

The big bang theory is al jaren de populairste sitcom in de Verenigde Staten. Toch lijkt er na twaalf seizoenen een einde te komen aan de serie vol aandoenlijke nerds. De acteurs zijn er klaar mee.

The big bang theory is een enorm succes. Wereldwijd kijken er miljoenen mensen naar de serie. Vanavond gaat het elfde seizoen in Nederland in première op Veronica, er lijkt dus geen vuiltje aan de lucht. Toch is de kans groot dat de Amerikaanse zender CBS na het twaalfde seizoen de stekker uit het de sitcom moet trekken. Dat vertelt acteur Johnny Galecki, beter bekend als hoofdpersonage Leonard Hofstadter.

‘Het is mooi geweest’

“De enige manier waarop de cast er tot nu toe over gesproken heeft, is dat we het allemaal heel erg jammer zullen vinden als het dan straks zover komt”, vertelt Galecki in gesprek met TV Line. “Maar ik denk dat iedereen het na twaalf seizoenen ook mooi geweest vindt en tijd vindt om weer eens wat meer thuis te kunnen zijn.”

Miljoenen

Mocht de serie daadwerkelijk stoppen, dan is dat een behoorlijke aanslag op de portemonnee van de hoofdrolspelers. Zij verdienen bijna 1 miljoen dollar per aflevering, een prettig salaris aangezien er ongeveer 24 afleveringen in een seizoen zitten. Katjing!

The Young Sheldon

Gelukkig voor alle fans komt er in de nabije toekomst een spin-off van The big bang theory, genaamd The Young Sheldon. Hierin staat de jeugd van Sheldon Cooper centraal.

Meer over