Achter de schermen

Thijs Boermans deelt backstagebeelden van GTST

13 januari 2023 11:03 | serie | Door Judith Regeling

© Karlijn Rietveld
Thijs Boermans maakte gisteravond zijn opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een goed moment om wat beelden van achter de schermen te delen, zo moet de acteur hebben gedacht.

Op Instagram deelt hij namelijk nu een fijne reeks foto's!

Lees ook: Dit moet je weten over Henks zoon Jonathan in GTST 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Een kleine maand na het vertrek van Dorian Bindels is soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden weer een nieuwe hunk rijker. Niemand minder dan Thijs Boermans kruipt namelijk de komende tijd in de rol van Jonathan, de zoon van opa Henk. Henk zal in eerste instantie zijn claim weerleggen, maar de vraag is of dat zo blijft als de jonge jongen hem confronteert met de naam van zijn moeder. Eén ding is zeker: de familie Verduyn zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

Thijs Boermans

De meeste kijkers zullen Thijs vooral kennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson, maar ook acteerervaring heeft hij zeker geen gebrek. Hij speelde de afgelopen jaren al mee in series als SpangaS, Oogappels, Keizersvrouwen en de Videoland-serie Follow de SOA. Hij is tevens het broertje van Bobby Boermans, de regisseur van onder meer Mocro Maffia en Het Gouden Uur.

Backstage

Hoewel Thijs zelf weinig woorden vuilmaakt aan zijn komst in de soapserie, deelt hij wel wat leuke backstagebeelden op zijn socials. Bekijk ze snel hieronder!

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over