Op NPO Start

Tim Hofman blikt met enkele OML'ers terug in achtdelige reeks Over Mijn Lijk: De Reünie

4 oktober 2022 16:20 | serie | Door Judith Regeling

© BNNVARA / SkyhighTV
Tim Hofman staat vanaf 14 oktober aan het roer van Over Mijn Lijk - De Reünie, een achtdelige reeks waarin de kijkers te horen krijgen hoe het nu met Jip, Francis, Roy, Irene en de familieleden van de overleden Patrick en Kiki gaat. 

Pak de zakdoekjes maar alvast uit de kast!

Over Mijn Lijk

De kijkers van Over Mijn Lijk sloten begin dit jaar de zes jonge en ongeneeslijk mensen - Patrick, Jip, Kiki, Francis, Roy en Irene - diep in hun hart. Zij lieten namelijk zien hoe ze met de gedachte leven dat ze niet lang meer hebben. Ze vertelden over hun dromen hoe ze ondanks hun ziekte alles uit het leven probeerden te halen. Voor Kiki en Patrick kwamen de uitzendingen op tv uiteindelijk te laat: zij overleden al tijdens de opnames.

Over Mijn Lijk - De Reünie

Jip, Francis, Roy en Irene zijn - gelukkig - nog altijd in leven en dat verdient een update, zo moeten de makers hebben bedacht. In de achtdelige nieuwe reeks Over Mijn Lijk - De Reünie blikken ze daarom ook samen met de familieleden van Kiki en Patrick terug op wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en vertellen ze hoe het nu werkelijk met hen gaat. Durven ze nog naar de toekomst kijken? 

Irene en Roy

Dat het leven van deze OML'ers met ups en downs gaat, is wel duidelijk. Irene verloor namelijk kortgeleden haar moeder Patrizia aan de gevolgen van borstkanker en kreeg zelf ook slecht nieuws in het ziekenhuis. Hetzelfde geldt voor Roy: hij kreeg een paar maanden geleden te horen dat hij officieel uitbehandeld is. De twee vertellen hoe die boodschap hun leven heeft beïnvloedt.

De achtdelige reeks Over Mijn Lijk - De Reünie is vanaf vrijdag 14 oktober wekelijks te zien op NPO Start.

Meer over