Noortje Herlaar

Trailer van de nieuwe Avrotros-serie LOIS

13 november 2018 16:01 | serie | Door Irma Tomas

© Ruud Baan
Avrotros heeft een trailer online gezet van de nieuwe driedelige thrillerserie LOIS met Noortje Herlaar in de hoofdrol.

LOIS gaat over de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga die na het vroege verlies van haar beide ouders alleen nog haar zusje Tessa heeft. Tessa is sinds kort getrouwd en met haar rijke man naar Bergen verhuisd. Door een geheim uit het verleden dreigt ze haar zus, haar enige bondgenoot, te verliezen. En dan moet Tessa ook nog misdaden oplossen.

aflevering 1 (woensdag 28 november)
Als de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga met een serie moorden in haar stad te maken krijgt, leidt het spoor naar een schijnbaar niet bestaande vrouw. Als Lois haar ware identiteit toch weet te achterhalen, brengt ze zichzelf daarmee in groot gevaar.

aflevering 2 (woensdag 5 december)
Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

aflevering 3 (woensdag 12 december)
Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

LOIS, vanaf woensdag 28 november om 21.30 uur op NPO 1

Meer over