Jeroen de Goeij en Irma Tomas

Podcast #4: FIFA Uncovered (Netflix), Ruud Gullit in Egypte (Prime Video) & The Crown (Netflix)

17 november 2022 14:45 | serie | Door Irma Tomas

© TVgids.nl
In de nieuwe aflevering van de TVgids-podcast Wij Kijken Alles komt er heel wat aan bod. Jeroen de Goeij en Irma Tomas hebben het o.a. over The Crown (Netflix), FIFA Uncovered (Netflix) en de nieuwe kerstfilm Falling for Christmas (Netflix).

Het vijfde seizoen van The Crown (Netflix) is weer niet te versmaden, al valt er ook het een en ander op af te dingen. Zo wordt er ditmaal wel heel veel geouwehoerd. En hoe weet je wie wie is nu alle acteurs weer eens zijn vervangen?

Falling for Christmas (Netflix)

Falling for Christmas op Netflix is de grote comeback van voormalig kindsterretje Lindsay Lohan. En Lindsay is meteen een wereldhit met de kerstfilm die niet veel voorstelt, al wakkert ie het kerstgevoel wel lekker aan. 

Starship Troopers (Disney+)

Jeroen de Goeij verrast alle luisteraars met 5 fun facts over de Paul Verhoeven-klassieker Starship Troopers (Disney+) en we hebben deze week maar liefst 2 binge-alerts! Eentje voor de Netflix-docu FIFA Uncovered die heel fijn alle corruptie binnen de wereldvoetbalbond blootlegt en eentje voor Save Our Squad with David Beckham op Disney+. Want ondanks dat Beckham een fortuin binnenharkt met zijn ambassadeurschap voor Qatar, is het een aardige vent. 

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (Prime Video)

Irma heeft ook nog gekeken naar Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op Prime Video en daar valt heel veel over te vertellen. Positief, maar ook negatief. Want Ruud moet stoppen met het bouwen van piramides van suikerklontjes. En natuurlijk hebben we ook nog nieuwtjes en tips voor volgende week! 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen. En geloof ons, dat wil je ook helemaal niet! 

Meer over