Videoland

Tweede seizoen voor Mocro Maffia

Videoland maakt een tweede seizoen van de keiharde serie Mocro Maffia. De serie is de best bekeken reeks op Videoland tot nu toe.

Mocro Maffia gaat over de onderwereld waarin voornamelijk jonge jongens van Marokkaanse afkomst de dienst uitmaken en bereid zijn tot moord en doodslag om hun drugshandel te beschermen.

Vragen om seizoen 2

Achmed Akkabi heeft een van de hoofdrollen in de serie en is creatief producent: „We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!” De prijs waarover Achmed rept is de ‘Hashtag Award’ voor ‘Beste Video On Demand’.

Nasrdin Dchar

Mocro Maffia is al door meer dan de helft van de Videoland-abonneés bekeken en 71% keek de hele serie af. De andere hoofdrollen in Mocro Maffia zijn voor Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Daan Schuurmans en Oussama Ahammoud.

Meer over:

Reageren