Say hello!

Tyeppe Troost maakt zijn opwachting in GTST als 'verpleger' Jesse

24 januari 2023 13:04 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
GTST blijft maar uitbreiden. Na het vertrek van Dorian Bindels en de komst van Henks zoon Jonathan mag Meerdijk vanaf deze week ook verpleegkundige Jesse verwelkomen.

Met name Demi Verduyn (Noa Zwan) krijgt de komende tijd heel wat met hem te stellen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Demi Verduyn (Noa Zwan) mag dan wel een zoontje hebben, maar veel geluk in de liefde heeft ze in haar prille jaren in de soapserie nog niet gekend. Toen Marwan (Hassan Slaby) er namelijk alweer een paar seizoenen geleden achterkwam hoe oud ze daadwerkelijk was, hield hij de boot af. Sindsdien is de jonge tienermoeder druk geweest met de zorg om Tom, de verliefdheid van Pim en de zorgen om haar vader die nog altijd in de gevangenis zit.

Tyeppe Troost

Deze tijden lijken echter bijna voorbij. De kijkers zagen gisteren al dat Demi in het ziekenhuis belandt na een auto-ongeluk, maar - gelukkig maar voor haar - weet ze dit te overleven. Het blijkt zelfs de opmars voor een nieuwe verhaallijn, want de tienermoeder zal de komende tijd geregeld bezoeken krijgen van Jesse (Tyeppe Troost), een leuke verpleger die enorm met haar begaan is en het niet eens erg lijkt te vinden dat ze al moeder is van zoontje Tom. Verder hebben ze allebei één hobby: hondenfilmpjes kijken. 

Intieme scènes

Hoelang Tyeppe Troost in Goede Tijden, Slechte Tijden blijft en of er sprake is van een vaste of tijdelijke rol, is niet bekend. Wel lijkt Noa Zwan, die de rol van Demi vertolkt, zelf al te hinten naar een langdurig verblijf. De twee werken immers niet voor niets samen met intimiteitscoördinator Cynthia Abma, die alle vaste kijkers zich nog wel herinneren als Bianca Bouwhuis. 

Bekijk hieronder alvast wat schattige beelden! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ??? ???? (@noazwan)

GTST is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Vooruitkijken kan via Videoland

Meer over