Vlaams

Makers van Undercover maken nieuwe serie De Kraak

15 maart 2022 17:00 | serie | Door Esther Hut

© Talpa

Fans van de serie Undercover kunnen binnenkort hun hart ophalen, want de makers van de hitserie komen met een nieuwe thriller.

Vanaf 8 april is de Vlaamse thrillerserie De Kraak namelijk in Nederland te zien. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de computernerd Jeremy Peeters die een anoniem leven leidt en nog nooit met justitie in aanraking is gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken.

Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld.

Tijmen Govaerts

De hoofdrol van Jeremy wordt gespeeld door Tijmen Govaerts. Hij speelde onder in de films Wij en Girl, de film die een Gouden Palm kreeg op het Filmfestival van Cannes.

De Kraak is vanaf 8 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij Veronica. Direct na de uitzending is de serie ook op Prime Video te bekijken.

Meer over