Candace Bushnell

Vervolg Sex and the City in de maak

Sex and the city-schrijfster Candace Bushnell heeft een nieuw tv-project in de maak. Haar nieuwe boek Is there still sex in the city wordt een tv-serie.

Het boek komt pas uit in augustus, maar tv-maatschappijen hebben nu al de rechten gekocht. Volgens Bushnell mag je niet zeggen dat Is there still sex in the city een vervolg is op Sex and the city, maar dat doen we natuurlijk wel.

Nog steeds one night stands

Het boek gaat over sex, daten en vriendschap, maar dan voor vrouwen boven de vijftig. Volgens Bushnell is er niet genoeg aandacht voor het seksleven van vrouwen boven de vijftig. Op E! Online zegt ze: „Nog niet zo lang geleden betekende vijftig het begin van pensioen, minder werken en meer tijd voor hobby's en vrienden. Je deed niet zoveel meer behalve ouder en zwaarder worden. Tegenwoordig beginnen vrouwen van die leeftijd nieuwe bedrijven en hebben ze one night stands. Het lijkt me fantastisch om dat in een serie te laten zien.”

Sarah Jessica Parker

Sex and the city maakte in de jaren negentig actrices Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon supersterren. De dames hebben de leeftijd om ook in Is there still sex in the city te spelen, maar die kans is klein. Sarah en Kim hebben al jaren slaande ruzie en Cynthia zit tegenwoordig in de politiek.

Meer over: