Kijken maar!

Videoland deelt nieuwe stills van dramaserie Máxima

31 januari 2024 15:30 | serie | Door Judith Regeling

© Martijn van Gelder
Op deze 31 januari viert prinses Beatrix haar 86e verjaardag. Om dat in stijl te vieren, trakteert streamingdienst vandaag op nieuwe foto's van de aankomende serie over koningin Máxima

Het duurt alleen nog wel even voor we echt van de reeks kunnen genieten.

Lees ook: Vonk slaat over bij hoofdrolspelers Videoland-serie Máxima 

Máxima

De aanstaande serie over Máxima neemt ons mee op een boeiende reis, te beginnen met de ontmoeting van Máxima Zorreguieta (Delfina Chaves) en kroonprins Willem-Alexander (Martijn Lakemeier) in het zonnige Sevilla. Dit moment markeert niet alleen het begin van hun liefdesverhaal, maar ook het startpunt van Máxima's opmerkelijke transformatie van een Argentijnse met een New Yorkse achtergrond naar een sleutelfiguur in de Nederlandse koninklijke familie.

Terwijl de serie de romantiek van hun ontmoeting belicht, schuwt de dramaserie niet om de controverse op te zoeken. En dat is er genoeg. Wanneer Willem-Alexander haar namelijk vraagt om zijn koningin te worden, barst er een verhitte discussie los over het politieke verleden van haar vader tijdens het Videla regime in Argentinië. En dan is de vraag: Kan Máxima trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven? 

Nieuwe stills

Het antwoord op die laatste vraag blijft natuurlijk nog even geheim. Wat we je wel kunnen bieden, zijn nieuwe stills van de reeks. Videoland deelt zojuist de onderstaande kiekjes via Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Benieuwd naar meer? Máxima is vanaf 20 april wekelijks te streamen op Videoland.

Meer over