2022

Videoland maakt vervolg op Judas en nog twee series

28 september 2021 11:46 | serie | Door Irma Tomas

© Videoland
Videoland kondigt vandaag drie nieuwe dramaseries aan. Eentje daarvan is het vervolg op Judas en heet Familiegeheimen. De andere twee gaan over een corrupte politie-agent en de toeslagenaffaire.

Videoland werkt weer met Astrid Holleeder samen aan de nieuwe serie. In Familiegeheimen probeert Astrid haar vrijheid terug te krijgen en wil ze niet meer leven in angst. Maar met een broer die Willem Holleeder heet, is dat nog niet zo eenvoudig. Rifka Lodeizen en Gijs Naber spelen weer de hoofdrollen als Astrid en Willem. Familiegeheimen staat gepland voor het najaar van 2022. 

Sleepers

Robert de Hoog speelt een van de hoofdrollen in de succesvolle Videolandserie Mocro Maffia en hij neemt ook de belangrijkste rol voor zijn rekening in Sleepers. De serie is geschreven door misdaadschrijver Simon de Waal en gaat over politie-agenten die informatie lekken aan criminele organisaties.

Meedogenloos

Robert speelt Martin Oudkerk die als 18-jarig jongen door zijn criminele pleegvader Henk naar de politieopleiding is gestuurd. Als Henk vermoord wordt, en Martin geen andere keus heeft dan voor de meedogenloze nieuwe generatie criminelen te gaan werken, moet hij alles op alles zetten om te overleven in een wereld die gevaarlijker, duisterder en dodelijker is dan hij ooit had kunnen denken. Ook Sleepers moet in het najaar van 2022 klaar zijn. 

De Toeslagenaffaire

Videoland gaat de actualiteit in met De Toeslagenaffaire. De dramaserie vertelt het verhaal van advocate Eva Gonzalez Perez die al zeven jaar de strijd aangaat met de Belastingdienst. Niet alleen zij, maar ook RTL Nieuws-journalist Pieter Klein is betrokken bij de totstandkoming van de serie.

Meer over