Fans opgelet!

Videoland zet in november alle afleveringen van Smeris online

19 oktober 2023 09:56 | serie | Door Judith Regeling

© Diederick Bulstra
De fans van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven worden in november op hun wenken bediend. Streamingdienst Videoland zet namelijk alle afleveringen van Smeris online!

Dat wordt lachen, gieren en meeleven tijdens diverse spannende avonturen.

Smeris

De politieserie Smeris volgt de belevenissen van de eigenzinnige rechercheurs Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van der Ven), een onmogelijk duo dat eigenlijk niet meer van elkaar had kunnen verschillen. Theo is namelijk een van de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg, terwijl Willem de meest correcte rechercheur van het korps is. Als deze twee na een misstap van Theo verplicht moeten samenwerken, is de vraag hoelang dat eigenlijk goed kan gaan.

Het is echter goed mogelijk dat deze bovenstaande informatie je niets nieuws vertelt. De reeks werd van 2014 tot 2020 uitgezonden bij BNNVARA op NPO1 en heeft zelfs vijf seizoenen gehad. Al de seizoenen, die in totaal 43 afleveringen tellen, zijn dus binnenkort ook te zien voor alle Videoland-abonnees.

Wanneer is Smeris op Videoland te zien?

Nu is de grote vraag: wanneer zijn al die afleveringen te zien op Videoland? Je agenda kan erbij gepakt worden, want de streamingdienst onthult dat op 4 november 2023 alle afleveringen in één keer gedropt zullen worden. Dat wordt bingewatchen!

Wist je ook dat Jeroen van Koningsbrugge momenteel in een andere serie te zien is? Lees hier alles over Eén Grote Familie

Meer over