Verrassing

Videoland zet laatste aflevering Máxima nu al online

17 mei 2024 09:32 | serie | Door Esther Hut

© Videoland

De afgelopen weken moesten fans van de serie Máxima wachten tot het zaterdag was voor ze een nieuwe aflevering konden zien, maar Videoland heeft besloten de laatste aflevering van het eerste seizoen vandaag al online te gooien.

En dat heeft een bijzondere reden

Máxima

Koningin Máxima is vandaag namelijk 53 jaar geworden. Voor Videoland een goede reden om vandaag abonnees te trakteren op de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen van Máxima.

In de laatste aflevering is te zien hoe Willem-Alexander tijdens het schaatsen op de Hofvijver bij Huis Ten Bosch Máxima ten huwelijk vraagt. Hij laat weten zelfs bereid te zijn de troon op te geven om zijn leven met haar te delen. Diezelfde dag worden de resultaten van het onderzoek naar Máxima's vader gepresenteerd. Na openhartige gesprekken met koningin Beatrix en Thomas Wagenaar, beseft Máxima dat zij degene is die haar vader moet vertellen dat hij niet welkom is op de bruiloft. Ze reist af naar Argentinië om met hem te praten, met alle gevolgen van dien. 

De serie Máxima is een groot succes, want niet eerder haalde een Videoland Original dramaserie op de dag van de release al zoveel streams. De serie is inmiddels ook verkocht aan 27 landen.

Tweede seizoen

Inmiddels is er ook al een tweede seizoen aangekondigd van de serie Máxima. Uiteraard zien we Delfina Chaves en Martijn Lakemeier terug in de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus.

De opnames van het tweede seizoen starten in oktober. Het eerste seizoen van Máxima is vanaf nu in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Meer over