Friends-reünie

Videosnack: Dit is de favoriete Friends-scène van Jennifer Aniston

23 juni 2020 14:05 | serie | Door Dominique Hofman

© Videostill uit Friends
Jennifer Aniston en Lisa Kudrow zaten bij Variety's Actors on Actors en spraken daar natuurlijk over Friends met de naderende reünie op HBO op de agenda. Aniston verklapte in het interview wat haar favoriete blooper-moment uit de serie was.

Zowel Jennifer Aniston als Lisa Kudrow gaven in het interview toe dat ze zichzelf zo nu en dan helemaal verliezen in het kijken van bloopers van Friends. 

Twee nerds

"Ik was een keer met Courteney (Cox, red.) en we waren naar iets op zoek, een oud dingetje uit Friends. Voor dat we het wisten stuitten we op online bloopers van de serie. Zaten we daar achter de computer als twee nerds naar die bloopers te kijken en lachen om onszelf!", vertelt Aniston. 

Doedelzak

Eén van de scènes waar Aniston met het meeste plezier op terugkijkt, was de scène met de doedelzak in The One with Joey's New Brain, een aflevering uit seizoen 7. In die aflevering probeert Ross Chandler en Monica te overtuigen hem doedelzak te laten spelen op hun bruiloft. 

"Die doedelzak! En jij Lisa die echt meezong met met volle 100% overgave ... Ik had het niet meer! Niemand kon zich inhouden", vertelt Aniston. In beelden van haar favoriete scène is inderdaad te zien dat zij moeite moet doen haar lachen in te houden. Ken jij deze scène nog? 

 

Reünie 

Over de reünie van Friends kunnen de actrices weinig loslaten. "We weten er nog helemaal niks van", vertelt Aniston. "En wat we wél weten, mogen we niet zeggen", vult Kudrow aan. "Ik geloof dat het de bedoeling is dat we op sommige vlakken verrast worden." 

"Wat we wel weten is dat het niet gescript wordt", verklapt Aniston dan alsnog. Beiden meldden tevens dat ze bij de reünie niet hun oude Friends-karakter gaan spelen. 

Meer over