Zou het?

Waldemar Torenstra geeft update over tweede seizoen Five Live

31 oktober 2022 10:41 | serie | Door Esther Hut

© Roy Beusker Fotografie

Er werd veel verwacht van de nieuwe serie Five Live. Linda de Mol had natuurlijk goud in handen met Gooische Vrouwen en Divorce, maar Five Live kan tot nu toe alleen maar rekenen op kritiek. Om nog maar te zwijgen over de kijkcijfers. Kunnen we een tweede seizoen verwachten?

Waldemar Torenstra reageert op de kijkcijfers bij RTL Boulevard en geeft meer duidelijkheid.

‘Beetje ingezakt’

De eerste aflevering trok nog een goede miljoen kijkers, maar met de week zakte het aantal kijkcijfers in. De laatste aflevering trok nog maar 337.000 kijkers. Waldemar heeft in ieder geval nog goede hoop. “Ik ben erg blij dat er in het begin zo goed naar gekeken werd, maar ik hoop dat het weer een beetje opkrikt de komende weken, want de vorige keer was het door Max Verstappen en dachten ze dat het een beetje ingezakt was.”

De acteur roept mensen dan ook op om de serie te blijven kijken. “Ik hoor van de regisseurs dat de afleveringen naar het einde toe alleen maar beter worden, dus volgens mij moeten mensen gewoon weer gaan kijken.”

Tweede seizoen Five Live

Of we een tweede seizoen kunnen verwachten is nog maar de vraag natuurlijk. De kijkcijfers zijn dan wel laag, maar de mensen die nog kijken zijn weer laaiend enthousiast. Helemaal van de tafel is het tweede seizoen nog niet. “Er wordt op dit moment gesproken over een tweede seizoen, maar ik heb Linda nog niet gesproken over hoe we het gaan doen. Er zijn mensen enthousiast (over een tweede seizoen red.) en mensen willen het graag, dus dat is allemaal leuk,” eindigt Waldemar.

Five Live is elke zondagavond te zien om 21:30 uur op SBS6.

Meer over